Welkom op mijn website, mijn naam is Arjen en sinds augustus 2021 ben ik officieel begonnen met EERLIJK STAAL. Ik ben naast het partime ondernemen werkzaam als ambulancechauffeur, dit vind ik erg bijzonder en mooi werk! Zorg en hulp verlenen aan hen die het op dát moment hard nodig hebben. 

Voordat ik de zorg in ben gegaan ben ik werkzaam geweest in de metaal. Ik ben als metaalbewerker breed opgeleid en beschik over diverse diploma's en certificaten. Ik vond het toch ook wel weer zonde om met deze kennis en ervaring niks meer te doen. Ook miste ik het werken met mijn handen steeds meer, het is toch geweldig dat je van een paar stukken staal iets moois kunt maken!! Hobbymatig altijd al wel een beetje bezig geweest met staal, ander half jaar geleden begon het echter steeds serieuzer te worden. Tijd dus voor een volgende stap!

 

Waarom EERLIJK STAAL?

Staal is erg duurzaam, herbruikbaar en wanneer je het op de juiste manier bewerkt is het oerdegelijk. Staal is zelfs oneindig vaak te hergebruiken, sterker nog er is (naast ijzererts) juist oud metaal nodig om nieuw ijzer en dus ook staal te kunnen maken. 

Met staal kan je veel kanten op, van een mooi bijzettafeltje tot aan een op maat gemaakte boekenkast. Maar ook het ouderwetse smeedwerk is nog steeds mogelijk! 

Ieder werkstuk wat uit mijn werkplaats komt is een uniek en degelijk product. Ieder werkstuk wordt met de hand bewerkt en ieder werkstuk krijgt de juiste aandacht. Ik wil namelijk graag een goed, eerlijk en degelijk product af leveren welke een leven lang mee kan gaan. Want dát is pas duurzaamheid!!

 

 

Veel plezier met het rondneuzen op mijn website en als er vragen zijn hoor ik het graag!

 

Vriendelijke groet, 

 

Arjen Kruijs Voorberge